maanantai 30. marraskuuta 2020

Trendit syksy ja talvi 2020-2021

 

Syksyn ja talven käytännönläheinen teema pitää sisällään niskaponnareita, taakse vedettyjä hiuksia sekä puoliksi ylös kiinnitettyjä hiuksia. Tyyleistä löytyy myös useita lyhyitä hiusmalleja niille, jotka eivät halua käyttää aikaansa pitkää tukkaa laittaen.

Kattauksesta löytyi myös fantasiaa, romantiikkaa ja jopa kaaosta heijastelevia hiustyylejä sekä monimutkaisia isoja hiuskoristeita, vintagekiharoita ja muutama hyvin sotkuinenkin kampaus.

Hiusväritrendit syksy ja talvi 2020 – 2021

Platinaa syvempi, mutta saman sävymaailman kaunis vaalea väri on tämän syksyn himotuin blondiväri.



Mansikkaisen vaaleat hiukset häilyvät lämpimällä ja leikkisällä värisävyllään blondin ja punaisen tukan välimaastossa. Luonnolliset mansikkablondit tämän kauden näytöslavoilla aiheuttavat akuuttia himoa pirteään ja iloiseen hiusväriin.

Viileä, täyteläinen ja tumma ­– espressotukka on täydellinen kylmään talveen. Syksyn muodista täyttyneiden näytöslavojen tummahiuksiset mallit olivat kaikki upeita. Erityisesti joukosta erottui normaalia tummempana Lanvinin, Burberryn ja Todsin lavoilla astellut Bella Hadid.

Jouluinen glögi

Talvi ja glögi saavat vielä onneksi odottaa, mutta glöginpunainen on tämän syksyn ehdoton värihitti. Perinteinen punainen tukka saa syksyistä fiilistä lämpimistä kastanjanruskeaan ja marjaisaan punaviiniin taittavista sävyistä.



Tolpparaidat

Tänä syksynä raidat saavat nousta rohkeasti esille tukasta. Ysärihenkiset, paksut tolpparaidat sijoitetaan mieluusti kehystämään kasvoja ja ne voivat olla täysin eriväriset kuin loput hiuksista.






Lähteet: 
Hiusmuoti 19/20 - kouluttajien valinnat | Pinni  Muodikas hiusväri syksy-talvi 2019-2020 | sävyt, värjäystekniikat (bigbadmole.com)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti