tiistai 9. maaliskuuta 2021

Sim Sensitiven permanenttiaineet

 



Silk keratin: tarkoitettu kihartamiseen, sopii monenlaisiin tekniikohin ja erilaisiin rullakokoihin. 
0,1,2

Curl Straight; tarkoitettu erityisesti suoristuksiin ja tyvipermanenttien tekoon käsittelemättömiin ja normaaleille hiuksille. Antaa volyymia ja muotoiltavuutta kaikille hiuksille ja tämän avulla voi käsitellä esim. hiuspyörteitä tai erillisiä osioita. Koostumus on geelimäinen ja helppo levittää haluttuun osioon.

Minkälaisille hiuksille ne ovat tarkoitettu? Käyttöohjeet!
0: lasimaisille, jäykille, karheille hiuksille ja vaikeasti kihartuville
1: normaalit hiukset
2: kemiallisesti käsitellyt hiukset

Rullauksen jälkeen valittu permanenttiaine viedään huolellisesti hiuksiin, jokaiselle rullalle 1-2 kertaa. Vaikutusaika 10-20 min, kihartumista seurataan koekiharan avulla (noin puolessa välissä avataan rulla ja katsotaan, onko hius lähtenyt kihartumaan tarpeeksi). Vaikutusaikaa on tärkeä noudattaa.  Vaikutusajan jälkeen tehdään huolellinen välihuuhtelu ennen kiinnitysaineen viemistä hiukseen.

Kiinnitysaineet:




SimFix Quick: tässä ei ole vaikutusaikaa. Käytetään permanenttiaineen poishuuhtelun jälkeen. SimSensitivellä suositellaan aina tekemään välihuuhtelu.
Sekoitetaan 425ml lämmintä vettä + 75ml Quick-kiinnitysainetta ja viedään huuhdeltuun, pyyhekuivattuun hiukseen. Rullat voidaan poistaa välittömästi ja loput kiinnitysaineesta viedä hiusten latvoihin puristellen. Huuhdellaan huolellisesti. Ei suositella käytettäväksi pitkille hiuksille.

Ready Osmose
Käyttövalmis osmoosikiinnitysaine kaikille permanenteille. Sopii normaaleista voimakkaasti käsitellyille hiuksille. 5 min vaikutusaika.

1+1
Laimennettava osmoosikiinnite kaikille permanenteille. Sopii normaaleista käsitellyille hiuksille.3-5 min vaikutusaika.

Miten valitset oikean kiinnitysaineen?

Kiinnistysaine valitaan hiuksen laadun mukaan. Esimerkiksi lyhyisiin ja helposti kihartuviin hiuksiin sopii hyvin SimFix Quick-kiinnitysaine.

Mikä on Simplex Bonder? Miten sitä käytetään? Mitä muita tuotteita kuuluu Simplex Bonder-tuotesarjaan?

Se suojaa hiusta permanenttikäsittelyn aikana, pitää hiuksen rakennetta kunnossa permanentin ajan ja erityisesti vaalennettuun hiukseen saa tämän avulla aikaiseksi kimmoisia kiharoita. Permanenttikäsittelyiden lisäksi sitä voidaan käyttää muiden kemiallisten käsittelyjen yhteydessä (vaalennus- ja värikäsittelyt).

Permanentin yhteydessä Simplex Bonderia laitetaan permanenttiaineen joukkoon, jolloin se suojaa hiuksen rikkisidoksia koko permanenttikäsittelyn ajan.

Simplex Bonder-tuotesarjaan kuuluvat myös Simplex Bonder Re-Bonding Shampoo ja Conditioning Mask. Nämä ovat rakennepaikkaavia tuotteita, jotka kosteuttavat, suojaavat ja vahvistavat vaurioituneita hiuksia.

itä tuotteita kannattaa suositella asiakkaalle kotihoitoon permanentin jälkeen?
Kosteuttavia kotihoitotuotteita jotka on tarkoitettu kiharille hiuksille.

Miten teet permanentin? Työjärjestys?
Asiakasanalyysi: konsultoidaan mm. asiakkaan toiveet, hiuksien ja hiuspohjan kunto, mahdolliset edelliset käsittelyt ja värjäykset, allergiat. Valitaan rullakoko ja permanenttiaineen vahvuus.

Asiakkaan suojaaminen: ennen kappaa suoja, sitten kappa, ja siihen päälle vielä suoja.

Hiusten pesu: syväpuhdistavalla shampoolla, jos asiakkaalla muotoilutuotteita. Voi myös käyttää kosteuttavaa shampoota. Ei käytetä hoitoainetta.
Rullaus: huolellinen rullaus kampaussuuntien mukaisesti. Rullauksen jälkeen laitetaan hiusrajoille nauhavanu suojaamaan asiakkaan ihoa seuraavaa vaihetta varten,

Permanenttiaine: jokainen rulla kostutetaan vähintään kahdesti. Suojahuppu vaikutusajaksi mahdollistamaan tasaisen lämpötilan. Muistettava poistaa nauhavanu ennen hupun laittamista, jotta nauhavanuun mahdollisesti imeytynyt permanenttineste ei ärsytä asiakkaan ihoa!

Vaikutusaika: valitun permanenttiaineen valmistajan ohjeiden mukaisesti! Tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita. Koekiharan tarkistus vaikutusajan puitteissa; jos hius muodostaa nätin s-kirjaimen, permanenttiaine on vaikuttanut toivotulla tavalla. Jos kihara puolestaan jää löysäksi, vaikutusaikaa pidennettävä.

Välihuuhtelu: hiusten pituuden mukaisesti.

Kiinnitysaine: valitun permanenttiaineen mukaisesti. Käyttöohje ja vaikutusaika valitun kiinnitysaineen mukaisesti.

Huuhtelu: huolellinen huuhtelu kiinnitysaineen vaikuttamisen jälkeen

Viimeistely: Hyvät muotoilutuotteet ja kuivaus diffuuserilla ilman kiharoiden haromista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti