tiistai 19. tammikuuta 2021

Maria Nila Revive

  •  Valitsemalla Revive-hiustenhoitotuotteen valitset 100% vegaanisen vaihtoehdon, joka ei sisällä sulfaatteja tai silikooneja. Valitset myös luomu ainesosat, jotka vahvistavat hiuksiasi sisältä ulospäin. 
  • Pakkaukset on valmistettu merestä kerätystä jätemuovista. 
  • Pakkaukset on aina ilmastokompensoitujametsitysprojekteilla.
  • Eco therapy revive on maria nilan ensinmäinen luomuvalikoima, joka pohjautuu ECOCERT- hyväksyttyihin ja- sertifiotuihin ainesosiin.  

Revive shampoo: kosteuttava, tehopuhdistava shampoo, jossa käytetty misellaariteknologia poistaa helposti epäpuhtaudet ja hiuksiin kertyneet ainejäämät häiritsemättä kuitenkaan hiusten luonnollista tasapainoa. Shampooo sisältää ravitsevaa Aloe Veraa ja väriä suojaavaa pellavansiemenuutetta, joten sitä voi käyttää päivittäin.

Revive conditioner: ravitseva hoitoaine, jonka sisältämät kasviperäiset proteiinit elvyttävät hellävaraisesti hiukset ja päänahan. Hoitoaineessa on kevyt koostumus, joten se tekee hiuksista luonnollisen pehmeän tuntuiset ilman, että niistä tulee raskaat. Lisäksi pellavansiemenuute suojaa ja ylläpitää väriä värjätyissä hiuksissa. 

Revive MASQUE  syvähoitava naamio, joka kosteuttaa hiukset ja päänahan. Lehtikaalin, porkkanan ja sitruunan kasviproteiineilla on korjaajava vaikutus ja ne vähentävät hiusten pörröisyyttä ja kuivuutta.

Aineita joita käytetään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin: 
Aloe vera:  omaa pehmittäviä, palauttuvia, rauhoittavia ja korjaavia ominaisuuksia. 
Piroctone olamine: tasapainottaa hiuspohjaa ehkäisemällä hilsettä aiheuttavien bakteerien ja hiivasienen syntymistä.
E-vitamiini: ihon kosteuskapasiteettia lisäävä antioksidantti, ehkäisee ihovaurioita ja pehmentää ihoa.
Aminohapot: lisää verenkiertoa hiustuppeen, mikä aktivoi yksittäisten hiusten kasvua ja parantaa niiden laatua. Vahvistas myös yksittäisten hiusten rakennetta, jolloin ne kestävät paremmin mekaanista ja lämpörasitusta samoin kuin föönausta, kihartamista tai muita lämpimiä muotoiluvälineitä.
Apigoniini& oleanolihappo: kuljettaa hiustuppeen ravintoaineita ja aktiivisia aineosia. Vähentää dihydrotestosteronin tuotantoa, joka on voimakkaasti hiusten lähtöä voimistava hormooni. Nopeuttaa yksittäisten hiusten kasvua ja parantaa hiusten kiinnittymistä edistämällä adhesiivisia proteiineja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti