perjantai 20. marraskuuta 2020

KC Blond Toners

 


https://www.youtube.com/watch?v=0vlqw9l2hHI

KC Blond Toner on värisarja, joka on kehitetty puhtaaksi vaalennettujen hiusten sävytykseen ja sillä on helppo viimeistellä hiusten sävy ilman lopputuloksen liiallista tummenemista. Värisarjaa suositellaan käytettäväksi puhtaaksi vaalennettuihin hiuksiin, joihin väripigmentit kiinnittyvät pigmenttirakenteen avulla aiempaa paremmin. 


Värisarjasta löytyy Caramel, Pearl, Rose Gold, Rosé, Silver ja Violet sävyt. Lisäksi löytyy metallinhohtoiset Coral, Grey, Peach ja Purple sävyparit, joissa kaikissa on sekä varsinainen pastellimainen, vaalea sävy sekä syvempi Root shadow-sävy.

Käyttöohje? Sekoitussuhde, hapete, vaikutusaika?

KC Blonde Toner-hiusvärien yhteydessä käytetään KC Blonde Toner Activator-hapetetta. Tämä hapete hyödyntää KC Shield-teknologiaa ja se sisältää aktiivisen hoitoainesosan, joka toimii yhdessä KC Blonde Toner-hiusvärin kanssa.

Sekoitussuhde 1:2

Vaikutusaika 5-25min, riippuen siitä millaisen lopputuloksen haluaa. Mitä pidempi vaikutusaika on, sen intensiivisempi ja sävykkäämpi lopputuloskin on.


Vinkkejä käyttöön

- Blonde Tonerit kirkastavat omaa pohjaa, eli jos sävyttää raidoitettu pohjaa tai vaaleaa hiusta, jossa on omaa tyvikasvua, oma tyvikasvu kirkastuu hieman.
- Blonde Tonerit kirkastavat myös syvemmän vaaleiksi värjättyjä hiuksia.
- Blonde Tonerit antavat todella puhtaan, läpikuultavan vivahteen, jollaista on vaikeampi saavuttaa esim. Four Reasons Luximan vaaleilla sävyillä.

Työjärjestys vaalennuksessa

Levitetään ensin pituuksiin ja latvoihin, annetaan vaikuttaa 30min. Tämän jälkeen levitetään vaalennusaine tyveen ja huuhdellaan pois, kun tyvi on vaalentunut riittävästi.

Mitä hapetteita käytettiin? Miksi?

9% hapete pituuksiin ja latvoihin, 6% tyveen. Pituus ja latva vaalenee huonommin kuin tyvi, ja tyveen ei saa laittaa kuin maksimissaan 6% hapetteen.

Pituudet ja latva vaalennettiin kahdesti, toisella kerralla hapetteen vahvuus oli 6%. Tämä siksi, että lopputuloksesta saatiin tasaisesti vaalentunut tyvestä latvaan.

Miksi Olaplex mukana vaalennuksessa?

Vaalennus on aina kova rasite hiuksille. Olaplex ehkäisee happivaurioiden ja rakennevaurioiden syntymistä.

Mikä Toner sävy valittiin? Miksi?
Silver Toner, joka antaa viileän, hieman harmaaseen taittavan sävyn ja kiillon hiuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti